Dante vecka 5-6 <3

2013-11-30 @ 00:05:24 i Allmänt
Blir kanske så att jag lägger upp bilderna från veckan istället eller liknade blir ju inte alltid så mycket bilder per dag <3
 
Förresten minns inte om jag skrev hur mycket han växt i tisdags men han vägde då 5130 gram och var hela 57 cm lång <3
 
Lite bilder från denna veckan:
 
 
 

Lycka och vuxen poäng <3

2013-11-29 @ 01:29:26 i Bilder
Börja känna mig mer och mer vuxen haha, inte bara det att jag är mamma nu, jag har äntligen börjat få ordning här hemma (i den mån Dante tillåter ;) ) jag har börjat hålla koll på våra utgifter med och börjat använda en budget app för att kolla exakt vad vi lägger pengar på, tror vi behöver se det på det sättet för att börja ändra lite inköp osv. Det är även jul i mitt kök, eller ja bara köksbordet än så länge men de är inte illa det heller blir mer under helgen :). För en gång skull känner jag mig lycklig på riktigt! visst det finns gamla saker jag behöver ta tag i men det kommer jag göra sinom tid just nu vill jag bara fortsätta känna den lyckan, vi är på väg framåt! Älskar min lilla familj <3
 
 
En ej visad bild på Dante från fotograferingen med Simone!
Där är han 2 veckor och 3 dagar gammal bara <3
 

Dante 5 veckor 1 Dag 23 nov

2013-11-25 @ 22:46:23 i Allmänt
 
så nu har jag kommit ikapp med bilderna de har inte blivit några dom två senaste dagarna tyvärr men de kommer dyka upp fler nästan dag för Dag de var bara denna gången de blev så här då jag ville ha videon på honom i samma inlägg som bilderna för den dagen och videon fanns som sagt på Pierres telefon.
 
Imorgon ska vi till bm och se hur mycket Lilleman växt ;) <3

Dante 5 veckor 22 nov

2013-11-25 @ 22:41:00 i Allmänt
 
 
 
först var de lite morgon gympa sedan fick han på sig sin "svin söt" body som han fått av Helena Martin och Basse, sen blev det besök hos morfar och äntligen vågade morfar mysa med Dante <3
 

Dante 1 månad & 3 dagar 21 nov

2013-11-25 @ 22:27:48 i Allmänt
Dante har på sig den fina dressen han fått av Susanne och Rille, så sjukt söt!
 
 
 

Dante 1 månad & 2 dagar 20 nov

2013-11-25 @ 22:23:13 i Allmänt
 
Dante tycker om att mysa med pappa <3
 

Dante 1 månad & 1 dag 19 nov

2013-11-25 @ 22:17:00 i Allmänt
 
 

Dante 1 månad 18 nov

2013-11-25 @ 21:43:00 i Dante

 
 

allt känns bara så bra <3

2013-11-21 @ 22:58:55 i Allmänt
allt känns bara så jävla bra!
Dante ligger i sängen bredvid mig och sover och Pierre ligger inne på soffan, okej det där låter kanske inte så bra haha men han ligger där för att kunna få sova lite utan att vakna när Dante vaknar på natten och vill ha mat :).
 
Men de känns så skönt allt Pierre myste med Dante igår så jag kunde fixa lite här hemma och laga middag, idag tog Pierre och diskade lite och sen sov Dante och jag kunde fixa middagen idag igen och även diska efter den, alltså de kanske låter dumt men de är rätt skönt att för en liten stund göra något annat än att mata och byta blöja :) visst är de mysigt att bara mysa med min lilla fis men de är oxå skönt att då 5 minuter för sig själv även om de är vid diskbänken eller spisen :).
 
Idag fick Dante bada igen och han gillade det även denna gången, blev till och med lite arg när jag tog upp honom igen men de är klart de var ju varmt och gott i vattnet och då blir de ju lite kallat när man kommer ur det så kan ju bero på de med :).
 
Ja visst ja vi ringde på en 4a i Markaryd idag men tyvärr var det några som kollade på den igår och ville ha den men men :).
 
Pratade även med ett annat företag här i byn som har lägenheter då jag ju tyvärr har lite skulder men de är inte mycket som ligger hos fogden och jag har inga hyresskulder så de kanske kan gå ändå, dock har ju Pierre någon hyresskuld sedan innan tyvärr och min års inkomst beräknat på mammapengarna är nog tyvärr för låg men min bror kunde stå med som medsökande visst han har inte heller så hög inkomst men inga skulder och våran inkomst tillsammans kan nog bli godkänd vilket jag verkligen hoppas på, jag vill bara ha en ny och fin lägenhet.
 
Så vi har lämnat intresse anmälan på två stycken 3or i Markaryd så hoppas på att dom kontaktar motiv morgon, nu vet vi inte riktigt hur dom ser ut inne men dom har bra läge iallafall dock kommer vi ju kolla på dom innan vi eventuellt bestämmer oss (om vi nu kan få som sagt) och skulle vi inte vars nöjda med någon av dom så vet vi iallafall att vi kan få lov att hyra hos de företaget.
 
Som sagt allt känns bara så underbart och de skulle känns ännu mer underbart om vi kan flytta och då det så vi verkligen trivs visst trivs jag här men de är en två och den är inte så fin just nu dom ska renovera sen men är ju ändå bara en 2a och jag vill ha eget rum till Dante :).
 
 
De finaste pojkarna i världen <3
 

Mamma var på besök, oro och blod.

2013-11-21 @ 02:44:49 i Allmänt
har ju helt glömt bort att skriva att min lilla mamma var här i helgen, Pierre var ju iväg på julfest i Danmark så mamma kom hit och sov över mellan lördagen och söndagen.
 
På lördagen var vi nere hos mina bröder och hälsade på sen satt vi mest framför Tv:n snackade och tog de lugnt och mamma mös med Dante så klart :).
 
Mamma tog även Dante på natten så jag skulle kunna sova lite mer, visste jag vaknade men behövde inget göra det var rätt skönt för en natt, och mamma fick till och med honom att sova i sin egna säng, försökte natten efter men vilket, och natten efter de hade han sovit i min famn i en timma cirka innan jag la honom där men ett par minuter senare så vaknade han ändå men men :P.
 
På söndagen så vaknade jag ju ändå rätt tidigt efter som brösten blev rätt spända så fick mata Dante lite sen vilade han och Mamma en stund till och jag passade på att tvätt och röja i förrådet och när jag kom upp igen så var mamma i fullgång med att städa (var rätt stökigt här) och vi båda fortsatte här uppe och Dante var duktig och sov, Vi kunde prata högt med varandra och till och med dammsuga vid och under sängen utan att han reagerade, där av blev jag lite orolig och jag kan säga att han skrämde mig riktigt jävla mycket för jag skulle känna så han andades och la min hand på hans mage och kändes först inte att han andades det var en riktigt hemsk känsla som han sprids sig i kroppen kan jag lova!
 
Nu ser här iallafall vettigt ut hemma och nu måste jag/vi försöka hålla det så med :)
 
Tack så mycket för all hjälp älskade lilla mamma <3
 
Ja en sak till jag jag var sjukt orolig i helgen med, mina blödningar efter förlossningen hade slutat tidigare i vecka ( äntligen trodde jag) men på fredags kvällen kom dom tillbaka och de väldigt kraftigt, tänkte först att jaja låt det gå någon dag och se, men de fortsatte så på söndagen ringde jag 1177, och dom gjorde ju mig inte mindre orolig precis med orden du bör ringa mvc och få en undersökning så fort som möjligt man bara hmm okej kan detta vara farligt, tänk om de händer mig något nu när vi har Dante och tänk om det är något som gör att jag mister möjligheten att få fler barn i framtiden, ja så gick tankarna och jag funderade rätt starkt på att åka in till akuten men tänkte att jag gör ett försök med att ringa mvc på måndagen och se vad dom säger och de var väl rätt så tur att jag inte åkte till akuten sparade både tid och pengar, barnmorskan sa det var normal att anledningarna slutade efter några veckor och sedan kom tillbaka efter ett tag och kunde då hålla på ett par veckor till, så länge jag inte mådde dåligt eller att de luktade illa och så då skulle de inte vara någon fara som tur väl var :) fast jag kan ju säga jag vill gärna slippa dom där lösningarna nu jag känner mig så ofräsch och de känns som att de rinner hela tiden fast det inte gör de, jag är ju van vid tampong annars men de får man ju absolut inte använda nu, blödningarna är helt klart de jobbigaste efter förlossningen men det är ju något som hör till så vad ska man göra liksom allt man kan göra är att vänta tills de gått över.
 
Blev de för mycket information nu för vissa kanske haha skit samma alla som fött barn vet vad jag pratar om iallafall.
 
Nä göra ett nytt försök med att sova kanske och hoppas på det bästa, Dante har ju precis ätit så hoppas han sover ett par timmar till nu ;)

håll tummarna!

2013-11-21 @ 02:21:00 i Allmänt
imorgon tänker jag ringa på en lägenhet i Markaryd, det är en 4a på 86 kvadrat nästan mitt inne i byn, jag vill inte hoppas för mycket men jag håller tummarna på att man kanske kan komma överens om något, har ju skulder men inga hyresskulder och mamma sa hon kanske kunde gå i God för oss ett litet tag om det behövs men vi får se kanske gå att komma överens om något.
 
Vet ju inte ännu om lägenheten är fin ens fanns inga bilder på blocket tyvärr men man får väl kolla helt enkelt annars så ska jag eventuellt ringa på en annan men vi får så.
 
Jag vill ju så gärna flytta jag vill ha en fin lägenhet som jag kan inreda i en med ett rum till Dante så det ska ju minst vara en tre men gärna en billig 4 helt klart.
 
Jag har så många tankar och idéer så jag hoppas verkligen lägenheten är ledig ännu, att vi kan komma överens om något och att vi gillar den det hade varit så jävla Nice alltså :)
 
Kan inte riktigt sova för jag ligger och tänker på det är ju lite nervöst oxå just pågrund av skulderna men jag tycker de är lika bra att vara ärlig med det direkt än att vänta tills dom gör en kontroll, då känns de lite som om man försökt dölja de eller något men som sagt inga hyresskulder iallafall så håll nu tummarna för ett bra samtal imorgon :).

förklaring

2013-11-20 @ 01:09:58 i Allmänt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jag vet att jag ligger lite efter med bilderna på Dante men har även en film som ska läggas upp på honom från i måndags och vill ha den i samma inlägg som 1 månads inlägget så det får komma när Pierre skickat över den från sin telefon till mig tänkte bara berätta de så ni vet :)

Dante 4 veckor & 2 dagar

2013-11-17 @ 19:42:12 i Allmänt
har ju glömt att skriva att Dante var 55.5 cm lång och vägde 4750 gram i onsdags när vi var hos barnmorskan :)
 
Nu lite bilder från idag;
 
 
 
 

massa babbel.

2013-11-15 @ 05:43:17 i Allmänt
här ligger jag helt instängd, ja bokstavligt talat instängd xD, Dante ligger så när de går på ena sidan och Pierre så nära de går på andra sidan, de är både mysigt och lite jobbigt på samma gång haha.
 
Igår bjöd vi in oss själva på middag hemma hos pappa och Anki eller ja jag skrev en liten status på Facebook och undrade vad dom skulle ha till middag och om msn kanske var bjuden efter som vi ändå skulle till Markaryd, man får ju inte va dum ju ;) det bjöds på potatis och köttbullar i sås, riktigt gott :D.
 
Ja vi var ju och skrev på faderskapspapperna igår så nu är Pierre inte bara biologisk pappa utan även juridiskt pappa till Dante haha nä men de är väl bra att ha de på papper med om de skulle vara något :).
 
Idag vet jag iallafall inte vad dom händer, eller jo först blir de nog sova lite till sen måste jag och Dante till Ica och köpa mer bröd de är helt slut, resten får väl Pierre handla efter jobbet eller så tar vi de i början på nästa vecka, annars då blir det väl mest lugnt idag tror jag iallafall. 
 
Imorgon bitti åker Pierre iväg för julbord med jobbet i Danmark och kommer inte hem fören på söndag är lite avis på att han ska få äta julmat och sova på hotell men de är ju helt klart han ska åka med även fast jag kommer sakna ihjäl mig :) men mamma kommer komma hit och stanna över natten så jag och Dante blir ju inte ensamma iallafall, och jag ska passa på att städa lite när mamma är här jag kommer ju ändå inte få ha min lille fis i fred då så då kan jag ju lika väl passa på liksom :).
 
Och måste bara säga att Dante sovit riktigt bra i natt och Pierre med men jag har sovit mindre bra men jag börjar bli van xD

Dante 3 veckor 5 dagar <3

2013-11-14 @ 00:21:00 i Allmänt
 
testat ligga på magen hemma på soffan för första gången :)

till läkaren mm

2013-11-13 @ 13:44:26 i Allmänt
Det har inte hänt för mycket de senaste dagarna vi har i stort sätt bara varit hemma och tagit det lugnt, men idag ska Dante till doktorn på en månadskontroll, det är helt sjukt att på fredag är han redan 4 veckor gammal och blir en hel månad på måndag! ( ja de blir lite knas där tycker jag men men) så då får vi se hur mycket han växt/gått upp sedan förra veckan :).
 
Imorgon ska vi även ner till familjecentralen och skriva faderskapspapperna :)
 
I helgen ska ju Pierre iväg på julfest med jobbet i Danmark mellan lördagen och söndagen så då kommer faktiskt min lilla mamma hit och ska till och med stanna över natten, det ska bli trevligt :) 
 
Nä nu ska jag göra mig klar så är iallafall jag färdig tills Dante tänkt att vakna så vi sedan kan göra honom klar :)

Dante 3 veckor 4 dagar <3

2013-11-12 @ 23:19:02 i Allmänt
 
 
Denna gången gillade han att bada :)

så mycket jag vill just nu!

2013-11-12 @ 01:53:11 i Allmänt
det finns så mycket jag vill göra just nu, och allt detta för våran sons skull och ja även för min och Pierres skull.
 
Jag vill flytta till större lägenhet antingen en 3a eller billig 4a så att Dante kan få ett eget rum när han blir lite större och så jag och Pierre äntligen kan få ett fint hem som jag/vi kan inreda och ha de fint i utan att det ska se stökigt och skabbigt ut fast man städat riktigt ( ja jag tycker nästan de gör de här fast jag städat!) så att att vi kan få ett hem där vi tycker det är fint och mysigt att bo alla 3.
 
Jag vill börja träna igen så att jag får ork, styrka och kondition för att kunna leka med min son. Samtidigt som jag vill gå ner en del i vikt och få lite muskler för min egen del också, för att få bättre hälsa osv.
 
Jag vill börja jobba för att tjäna pengar för att kunna hitta på massa saker med Dante och med Pierre, visst man kan göra saker som inte kostar också men vill att våran son ska få uppleva mycket och få komma iväg på äventyr, få se sig om, nu menar jag inte stora resor utomlands eller jo kanske det också men menar mer att ha råd att åka iväg även inom Sverige få titta på olika saker besöka djurparker med mera. Ha råd att hälsa på Pierres föräldrar ofta samt min mamma ofta, kunna köpa julklappar och födelsedagspresenter utan att behövs oroa sig för att ha pengar över till annat och framförallt ha det som Dante behöver! Nu menar jag inte att vi inte ha det nu, men det kan alltid vara bättre ekonomiskt!
 
Allt detta plus lite till samtidigt som jag vill spendera så mycket tid som möjligt med både Dante och Pierre med massa mys och kärlek, för oavsett vad så är det ändå närheten och kärleken som är det viktigaste! <3

presenter från Tutt, Natta och Urban :)

2013-11-12 @ 01:19:57 i Allmänt
igår (läs i förrgår) så var Natta och Tutt har en liten snabbis för att lämna lite presenter till Dante, han fick en sjukt mysig filt och Body med tillhörande byxor :) Det tackar både vi och Dante för :)
 
 
 

Dante 3 veckor 3 dagar <3

2013-11-12 @ 01:14:10 i Allmänt
 
Mina fina pojkar älskar er över allt annat <3

Dante 3 veckor 2 dagar <3

2013-11-10 @ 20:31:00 i Allmänt
 

Dante 3 veckor & 1 dag

2013-11-09 @ 23:26:16 i Allmänt
 
 

mysig dag <3

2013-11-09 @ 01:10:08 i Allmänt
Idag har jag och Dante myst massor sen var vi ute och gick en runda och gick inom Ica, sen under kvällen när Pierre kommit hem efter jobbet och efter att ha veckohandlat så fick han ändå åka ner till Ica då vi kom på att vi ville ha bakad potatis istället för vanlig potatis.
 
Riktigt gott var de som vanligt :)
 
Efter vi hade ätit så har vi alla tre myst och kollat film eller ja Dante kollade väl mest bröst och sov men jag och Pierre kollade iallafall på film och jag fick lite välbehövlig massage :)
 
Nu har vi iallafall bäddat ner oss i sängen alla 3 och snart blir de nog allt sova!
 
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, blir eventuellt en runda till Markaryd för att köpa blöjor, de var det ända på inköpslistan som Pierre glömde, men det är ju ingen brådska är ju minst ett halvt stort paket kvar men ändå bra att ha hemma man vet ju aldrig ;)
 
Nä tror iallafall jag säger God natt nu :)
 
Älskar min lilla familj <3

Dante 3 veckor

2013-11-08 @ 20:38:12 i Allmänt
idag är lillfisen hela 3 veckor :)
 
Just nu ligger han och sover i min famn i soffan <3
 
 
 
 
Nu vaknade han :)
 
 
 
 
 

hjälp min vän :)

2013-11-08 @ 01:22:20 i Allmänt
det är så att min vän Simone är med i en fototävling (det är hon som tagit gravidbilderna och bilderna på Dante) och både jag och hon skulle bli jätte glada om ni går in och röstar på hennes bild här http://mittsmaland.se/fototavling/bidrag/3805/
 
Så här ser bilden ut, sjukt fin!
 

firat Stefan lite :)

2013-11-07 @ 21:55:00 i Allmänt
usch vad trött jag är just nu blir nog sova snart tror jag allt faktiskt var ju vaken till 4 i natt och det var inte Dantes fel utan min ryggs fel ;/.
 
Idag har mamma varit här en runda efter som vi skulle fira Stefan så kom hon för att hämta mig så när hon var här passade jag på att ta en lång dusch ;P
 
Väl hemma hos pappa och Stefan och kompani bjöds de på bullar kakor och tårta! Riktigt gottit och sedan bjöd ju pappa och Anki på middag det blev stek potatis och sås och fy fan vad gott skulle kunna äta hur mycket som helst vilket jag nästan gjorde men tyvärr sa de stopp fast munnen ville ha mer så ville inte magen få plats med mer haha.
 
Imorgon har vi nog inget inplanerat så då blir de bara massa mys tills Pierre kommer hem från jobbet och efter de blir de nog ännu mer mys ;P
 
 

Dante 2 veckor & 6 dagar

2013-11-07 @ 21:00:56 i Allmänt
Idag höll morbror Simon Dante för första gången :)
 
 

Dante 2 veckor 5 dagar

2013-11-06 @ 23:54:14 i Allmänt
 

imorgon kommer mamma <3

2013-11-06 @ 17:57:00 i Allmänt
Dante ligger och sover och äter samtidigt och Pierre tar en powernap och jag ligger här och ammar Dante, bloggar och väntar på att klockan ska bli sex för då ska jag väcka Pierre igen sen ska här plockas lite och diskas så hoppas på att Dante är villig att ligga i vagnen är rädd att jag inte hör honom om han vaknar annars pågrund av att jag spolar vatten.
 
Imorgon kommer ju min mamma hit och hälsar på lite och myser med Dante sen åker jag med henne hem till min bror för att fira honom lite då han fyller år på fredag, så när Pierre slutar imorgon kommer han oxå dit, man kanske skulle kolla om pappa och Anki bjuder på middag då med, de tål att tänkas på iallafall ;)
 

Dante sover duktigt idag :)

2013-11-06 @ 13:02:46 i Allmänt
Inatt sov först Dante lite oroligt men efter att ha ätit igen vid två tiden så somnade han iallafall och sov till runt sex tiden sen har han mest ätit och sovit men han har varit duktig och somnat hela två gånger idag utan att ha bröstet i/vid munnen så får hoppas de går lite fler gånger så man själv kan lägga sig lite mer tillrätta på kvällarna för att sova för även om jag ligger väldigt nära honom oavsett om han äter eller inte så blir de att jag själv ligger lite konstigt när han ammas på kvällen ännu mer om han är lite grinig då vill man verkligen inte rätta till sig själv i fall bröstet skulle lossna får suget får då blir Dantemannen inte glad på mamma :)
 
Men nu på förmiddagen har han som sagt sovit bra och jag har med fått sova lite och äta samt hunnit plocka lite och ikväll när Pierr. Kommit hem ska vi hjälpas åt att plocka de blir snabbt lite stökigt ännu mer nu när han jobbar och jag inte alltid har tid eller ork att plocka men de gör inte så mycket just nu de viktigaste är ju att våran lille kille mår bra :)

testar

2013-11-05 @ 21:17:26 i Allmänt
testar bara blogga från nya mobilen ;) btw så är de en Sony ZR :)

Min telefon väntar på mig!

2013-11-04 @ 23:10:58 i Vardag
Åhh min nya telefon ligger på poste. I Markaryd och bara skriker efter mig, jag hör den ända hit ;) men får dock lugna mig till imorgon eller i övermorgon, hoppas på imorgon bara! För då kommer även Pierres nya jätte telefon xD. Så tycker de är lite onödigt att åka två rundor till Markaryd och dra ut min bror två gånger, iallafall just nu när Pierre jobbar, får ju vara lite snäll mot honom då :P. 

Idag har jag även beställt pappas fsrsdagpresent och även en till Pierre, och imorgon eller på onsdag ska vi fixa Pierres pappas present med, kan inte skriva här vad pappas är för vet inte om han tjuvtittar här då han iallafall håller koll på Facebook ;) och Pierre vet redan vad han ska få, en t-shirt där det står "pappa en sons första hjälte" han vet de de bara för att han fick hjälpa till med betalningen då det inte ville som jag ville med mitt kort men han blev riktigt glad faktiskt :). Till Pierres pappa blir det antagligen lite lotter och något mer som vi skickar :).

Imorgon ska jag försöka få lite ordning här hemma igen om Dante tillåter det, han är ju som sagt rätt tuttig av sig så vi får väl se, kanske även blir en runda ut med vagnen om vädret tillåter de sen blir de ju kanske Markaryd förhoppningsvis när Pierre slutat jobbet :)

Dante bara växer <3

2013-11-04 @ 23:02:34 i Dante
Idag har vi varit på BVC och vägt och mätt Dante, han väger nu 4380g och är 54 cm lång han har alltså gått upp 350g och växt 2cm på lite mindre än en vecka våran lille skatt <3

Efter de gick vi hem till Simone så hon skulle få ta lite bilder som ni ser i inlägget nedan det finns även fler bilder men dom kommer upp när jag får lov att sitta vid datorn för Dantemannen då dom finns på en cd rom.


Dante 2 veckor & 3 dagar

2013-11-04 @ 22:59:27 i Dante










Bilder tagna av Simone Liljensöe!

BVC idag

2013-11-04 @ 12:16:44 i Vardag
Usch vilket tråkigt väder det är, även idag.. Och jag och Dante måste ge oss ut efter som han ska upp till BVC och vägas idag, de är tur vi har regnskydd till vagnen och att jag fått låna en regnponcho av Anki :) 

Efter vi varit på BVC ska vi nog gå inom Simone för att ta lite kort på Dante som jag och Pierre kan ha sen, vi har pratat om att få ett kort vi kan förstora på våran lille kille sen så vi får väl se om det kortet blir taget idag kanske :).

Idag kommer nog min nya telefon oxå kanske är inte säker men kommer nog få vänta tills imorgon eller onsdag för att hämta den för Pierres kommer nog inte fören då och dom skickas i min brors namn och kommer till Markaryd fast kanske kanske om den kommer idag att vi åker och hämtar den det beror helt på Pierre och Stefan :P.

Nä nu ska jag leta upp lite kläder till Dante sen ska han tvättas av lite så vi är redo att ge oss ut sen :)


Dante 2 veckor & 2 dagar :)

2013-11-03 @ 20:56:24 i Dante
Idag fick Dante vara en lite fotbollskille med det fina sättet som vi fått av Lotta efter Amanduz om jag inte minns helt fel, byxorna är lite stora ännu men de fick gå ändå.

Idag åkte vi till morfar då han verkade saknas oss igår efter som han ringde då och hörde hur de var med oss efter som vi inte varit där eller ringt på två hela dagar haha tror allt ville träffa Dante och oss lite fast han inte vågar erkänna de :).

Så Dante ha myst med morbror Stefan idag med samt somnat i pappas knä, mysigt <3









Dante 2 veckor och 1 dag

2013-11-02 @ 21:20:43 i Dante
Både igår och idag har Dante varit riktigt riktigt tuttig, mamma har inte fått göra mycket då han ska ha legat med tutten i munnen även fast han sover och det har inte funkat att byta ut bröstet mot nappen ^^




Och så kommer vi på att tutten var borta och blir sur igen xD 


Så där har ni även anledningen till att jag har kunnat blogga en del idag efter som han ligger och sover samtidigt som han äter så har jag då kunnat leka med telefonen, där i mot innan någon börjar gnälla så pillar jag inte med den när han äter och tittar då ägnar jag tiden åt honom!

Presenter av gammelmormor och mormor

2013-11-02 @ 21:12:45 i Dante
I onsdags var vi ju som sagt hos Dante mormor och gammelmormor var också på besök för att träffa sitt första barnbarns barn, han fick en fin (och jävligt dyr) filt och en söt vovve samt ett kort och en peng som ska stoppas i hans sparbössa tills vi har öppnat hans sparkonto :)





Dante fick även lite presenter av mormor som hon gjort

En tröja och en knasig mössa :)


En mysig filt


Mössa

Halsduk och vantar


Detta tackar både Dante och mamma och pappa för så klart :)

Paket från Susanne och Rille

2013-11-02 @ 21:06:21 i Dante
I veckan kom också ett packet från finaste Susanne och Rille, en sjukt snygg "onepice" till Dante såklart både jag och Pierre blev lite avundsjuka på den ;) ett kort fanns oxå med :)





Tack så jätte mycket <3

Vill flytta!

2013-11-02 @ 17:39:39 i Vardag
Åhh jag bara känner att nu vill jag flytta, inte för att jag inte trivs eller något sådant utan för att jag vill ha större lägenhet, minst en 3a gärna en billig 4 så hör ni någon som är ledig i Markaryd så säg gärna till, dock är det lite svårt för mig/oss att få lägenhet pågrund av skulder dock har jag inga hyresskulder och kommer nog heller aldrig få, hyran är det jag betalar in först när pengarna kommer in då de är viktigt för mig att han någonstans att bo.

Iallafall så vill jag flytta till en finare och större lägenhet visst denna kommer bli fin med tiden då dom håller på att renovera här i huset och kollar man på grannens lägenhet så är de.n super fin nu efter renoveringen men tyvärr så kommer den ju ändå vara för liten, jag vill ju kunna ha ett eget rum till Dante, samt ett storarum och ett sovrum och även ett datorrum/spelrum om man nu hittar en billig 4a som sagt.

Jag vill kunna fixa och dona och äntligen få ett fint hem, ännu mer nu när vi faktiskt har lite pengar över till att inreda de lite fint med visst inte med nya möbler och så där men ja ni förstår nog :).

Vill ju även få inreda ett rum till Dante med där han senare kan ha sin säng och alla sina egna saker osv.

Men får väl drömma ett litet tag till tyvärr så sätter ju som sagt gamla skulder lite stopp då många är hårda med de, önskar dock att man någonstans kunde få chansen att faktiskt visa att man sköter de även fast man tidigare i livet hamnade snett.

Förra lördagen var Sandra och Hampus på besök

2013-11-02 @ 17:26:12 i Dante
Förra lördagen var ju Sandra och Hampus här och besökte Dante (jag vet jag är lite efter i uppdateringen ;) ) dom kom efter dom varit i Ullared och då hade dom så klart hittat fina presenter till Dante :)





 




Som ni ser blev de lite leksaker, 2 boddysar, ett par mjukisbyxor och en Everlast dress till, han har ju redan en fast svart men dom är så sjukt söta så vad gör de liksom :)

Dante 2 veckor!

2013-11-01 @ 22:51:07 i Dante
Idag har mamma och Dante bara myst nästan hela dagen och när pappa kom hem blev de lite mer mys sen åkte vi till råstorp och handlade och sen blev de mys igen :)