beställt lite grejer

2014-01-29 @ 00:40:48 i Allmänt
har nu äntligen hittat en plånbok jag vill ha!
 
 
kostar bara 89kr på roligaprylar.se hittade den på fanstar.se också men allt var typ dyrt där, samma plånbok som ovsn kostade där 189kr istället för 89, lite skillnad ja!
 
Försökte hitta en alla hjärtans dag present till pierre med men hittade ingen dock hittade han en till mig, som han sa inte så romantisk men han vet jag vill ha den!
 
 alltså en bazinga hoodie! Har ju en likadan t-shirt men där börjar trycket försvinna så blev riktigt glad när pierre sa jag kunde beställa tröjan :)
 
Fanns en hel del fler saker som jag skulle vilja ha men man kan inte få allt på en gång ;P 
 
Även beställt en laddare till min gamla videokamera, den är över 5 år gammal men inte använd så mycket, och den är INTE digital utan man får köpa små videoband till den ;P men den borde vara fullt fungerande ännu och jag är nyfiken på vad de är på videobanden som jag har :), hsr även ännu äldre band som inte passar i den kameran som jag tänkt framkalla någongång hade varit rätt roligt då jag vet att ena filmen där är från någongång när jag var mellan 14-16 år ;) hoppas bara den är "hel" ännuv vi får väl se när jag fpr tummarna ur röven och framkalla dom.
 
Men på ett av banden till videokameran jag har nu ska iallafall Tessans dop finnas om jag inte minns helt fel, får vänta och se de kunde ta ett tag innan laddaren skulle komma och så får vi hoppas allt funkar som de ska då med ;)
 

var i Borås i helgen :)

2014-01-28 @ 07:13:59 i Allmänt
i helgen var vi i Borås hos pierres föräldrar och hälsade på :) riktigt trevligt och mysigt! Fick träffa pierres broson, hans flickvän och deras söta lilla dotter igen, och fick även träffa en av pierres systrar som jag intw träffat innan, en annan vän till pierres familj och pierres ena bror med familj och hans andra brorson :) vi fick även julklappar jag och pierre fick varsitt presentkort på hm, Dante fick en hund som pratar och sjunger och en peng så vi kunde köpa något till honom så vi köpte en pingvin som spelar musik och som lyser mot taket/väggen samt ett fint sett bestående av body och byxor, detta var från Hans farmor och farfar, han fick en stor mjukisapa av Anna, en vän till Pierres familj och en body och tillhörande byxor av pierres syster med familj vi tackar så klart jätte mycket för alla presenter <3
 
Det kommer komma bilder på Dantes presenter samt vad vi köpte till oss själva på hm sen när jag tagit kort :).
 
Jag har även bytat telefon då jag inte var helt nöjd med sony xperia zr, så Stefan tog över den och jag fick en samsung galaxy s4 tror jag den heter samt en galaxy tab, tabben är både till mig pierre och Dante vi ska bara köpa någon form av skydd och ställ till den med så Dante kan ligga i sängen/vagnen och kolla sen samt ett ställ till bilen då han gärna kollar på Youtube eller film ;).
 
Dante har även sovit bra i sin vagn två nätter i rad nu, riktigt skönt, han har inte vaknat mer när jag har behövt gå upp på toa, Pierre har kunnat sova inne i sängen och jag har inte legat stel som en pinne :)

Dante 3 månader

2014-01-20 @ 00:23:54 i Allmänt
igår blev Dante hela 3 månader och jag fattar inte vad tiden tagit vägen, känns som om de bara var någon vecka sedan vi åkte in till förlossningen! 
 
Men han är duktig våran lille gosse börjat greppa saker och ler för fullt, "pratar" gör han också massor :) 
 
Imorgon ska ha få spruta hos doktorn, vaccination som bebisarna får när dom är 3 månader :).
 
På torsdag ska vi på träff hos kyrkan om dop och så ska vi försöka boka in en tid för dop någon gång i mars tänkte vi i iallafall :) 
 
Lite bilder på Dante från igår och idag :)
 
 
 
 

fullrulle :)

2014-01-20 @ 00:09:30 i Allmänt
gick runt tolv idag och började tvätta och bakade lite goda frallor :)
 
Sen har jag rensat ut en hel del av Dantes kläder med då han vuxit ur en hel del av dom, fixat lite disk och plockat lite.
 
Så har varit igång hela dagen :).
 
Imorgon ska jag och Dante till markaryd och sova där då jag ska på efterkontroll hos mvc, hemma hos pappa ska jag pärla lite pärlbrickor med lillasyster är skrivit ut en del mönster med figurer från super Mario mm som jag ska försöka pärla för att sedan göra lite små tavlor eller något får se hur de går :).
 
På fredag ska vi åka till Borås och hälsa på Pierres föräldrar dom har ju inte träffat Dante sedan han var knappt två veckor gammal så de är på tiden nu vi måste försöka åka dit oftare!
 
Bild på en av frallorna jag bakade i morse :)
 
 

16 januari

2014-01-16 @ 13:47:09 i videor

ny design mm :)

2014-01-16 @ 13:24:53 i Allmänt
först vill jag tacka finaste Rebecka för min nya Design, är sjukt nöjd med den :D.
 
Annars så tycker jag att jag mest är trött nu för tiden även fast både jag och Dante sover rätt mycket, men han har ju lite fel sovrytm sover gärna på förmiddagen och tidig eftermiddag är vaken en stund på kvällen och vill sova igen sen är han vaken en stund på natten istället, måste försöka få in lite riktiga rutiner snart där för både hans och min skull men de kommer väl :).
 
Han har lärt sig greppa mycket mer nu och igår lekte man med sin skallra och de gäller att se upp då för han blir helvild haha, och arg som fan blir han när han tappar den också, såg så roligt ut, höll även på att ha sönder en annan leksak då han råkade slå på den med skallra så en knapp fastnade intryckt men Pierre fixade den :).
 
Idag händer de inte så mycket blir väl bus och mys som vanligt :) 
 
Dante på bushumör tidigt i morse <3
 
 

längtar!

2014-01-15 @ 01:47:27 i Allmänt
har inte så mycket att skriva om just nu, inte mer än att jag längtar tills vi flyttar till nya lägenheten och så där, vill kunna inreda den osv ska bli skönt med en stor och fin lägenhet och de blir perfekt med golvyta för Dante att krypa runt på och leka han kommer även få ett eget rum så klart, nä ge mig första april nu! 
 
Annars så händer de inte så jätte mycket mest mys och bus med Dante :)
 
På lördag blir de till biltema med Anki och köpa ny kylare till Pierres bil, den läcker vatten :/ får hoppas att de inte blir allt för mycket som behöver lagas sen när den ska besiktigas men vi får la se.
 
Imorgon är det babymassage men vi får se om vi går det, i detta väglaget känns de inte så kul att ut och gå med vagnen och vid klockan 9 på morgonen är de oftast då Dante sover som bäst, eller ja inte just exakt klockan 9 men där på förmiddagen iallafall men vi får se hur vi gör imorgon helt enkelt. 
 
Nä nu ska jag nog kolla lite på paradise Hotell :) 
 
Natti natti.
 
Dante tyckte inte de var så roligt att titta när mamma diskade och sedan åt lite lunch så han tog sig en powernap ;) <3
 

Jan. 13, 2014

2014-01-13 @ 16:47:44 i videor

Liten pratstund :) 7 januari

2014-01-13 @ 14:36:31 i videor

lite som hänt :)

2014-01-13 @ 00:25:58 i Allmänt
ännu en gång har jag varit dålig på att blogga :(.
 
Det har hänt en del faktiskt Dante har börjat le mycket oftare och "pratar" för fullt, så underbart att se han utvecklas, han blir ju snart 3 månader <3
 
 
 
 
Igår var vi på Tc och Åkes bröllop, de var riktigt fint och jag är glad över att jag fick vara med då bröllop är något så pass stort dom var riktigt fina båda två och Tcs klänning var sjukt fin! Det bjöds på God mat och det var toppen, tyvärr var jag rätt trött så jag och Dante gick hem efter maten och tårtan, men som sagt tack för en underbar kväll och all lycka till er!
 
 
Bilderna lånade från Tcs Facebook!
 
Vi har också varit och tittat på en 3a i Markaryd och de blir att vi kommer ta den så från och med april blir vi Markaryds bor ;) känns riktigt skönt och roligt att flytta, Vi behöver verkligen större utrymme ;).
 
Även en resa till Borås är bestämd till slutet på januari då vi ska hälsa på Dantes farmor och farfar :D.