Vänskap!

2012-11-16 @ 04:57:25 i Shiibbys tankar/åsikter

Det skulle kommit ett inlägg skit snack men det har inte kommit ännu men ja.

Nu blir det om något helt annat.

Oftast är det kaos i mitt huvud med massa tankar och massa annat men jag känner mig ändå på något sätt lycklig jag har min familj, min pojkvän och mina vänner och det är faktiskt ni som får mig att klara av exakt allt fast jag ibland bara skulle vilja försvinna.

Jag tror inte ni förstår hur mycket ni betyder för mig men ni ska veta att det är enormt mycket!

Och i detta inlägg vill jag faktiskt hylla eller säger man så? Iallafall så är det två vänner som ALLTID hör av sig när dom ser något inlägg på Facebook eller instagram där jag inte mår så bra och detta är Jennie och Susanne och ni anar inte hur mycket det betyder för mig! Jag öppnar mig inte ofta när det är något men jag vet också att skulle jag vilja göra det och själv klara av det så vet jag att ni skulle finnas där och bara det är guld värt.

Jennie träffar jag en del och även om vi inte träffas och pratar på ett tag så vet jag att hon finns där! Hon gillade inte mig i början men jag har förståelse för det nu i efter hand pågrund av allting men nu så är hon faktiskt en av dom viktigaste personerna i mitt liv! Skulle aldrig byta ut hennes vänskap mot något i världen! Det kanske låter konstigt och hon kanske inte alls ser det på samma sätt som mig men det känns som hon är en av de bästaste vännerna man kan ha!

Susanne och jag träffas inte alls ofta tyvärr även fast vi bor rätt så nära ändå utan det blir mest lite festande tillsammans, men när man väl umgås med denna underbara tjej så kan man inte ha annat än jävligt trevligt. Och även fast vi inte träffas eller pratar så ofta så är hon alltid en av de första som hör av sig när jag mår dåligt och bara det visar att hon är mer värd än allt annat!

Jag har nog aldrig haft en bästa vän och känner även idag att jag kanske inte riktigt har någon att kalla bästis men om någon skulle fråga mig vilka som är mins bästa vänner så är dessa de två personer jag faktiskt kommer att tanka på först , visst det är fler vänner som jag har och som bryr sig och som jag skulle ställa upp till 100% men Jennie och Susanne är dom två som alltid faktiskt visar att dom finns där!

Dessa två tjejer har inte bara ett fint yttre utan dom är ta mig fan fina rätt igenom! Ni kanske inte visste att ni betyde så här mycket för mig men ni gör faktiskt det!

Jag hoppas verkligen era pojkvänner och andra vänner vet att dom haft riktigt bra tur som har er i sina liv, för jag känner det att vad har jag egentligen gjort för att förtjäna er som vänner? Jag vet inte faktiskt men något bra måste det vara för så awesome som ni är!

Som sagt det finns andra vänner som ställer upp och finns där och får mig att skratta när jag mår dåligt och ni aka också har stort tack för att ni finns!

Ni får mig att kämpa igenom all skit och ni får mitt liv värt att leva!


Kärlek och Respekt!


Tisdagen 2012-11-13

2012-11-14 @ 02:32:05 i Vardag
Idag har jag gjort en del faktiskt, sov till runt 10 tiden eller någonting sådant sedan hade jag en liten pratstund med mammsen, sedan blev det diska sen ica och där efter gick jag och hälsade på Jennie och Råååger båda två var ju lediga idag så var där på en liten fika, var snäll och köpte med mig lite kakor men Jennie hade ju ännu godare kakor så tog hem mina till Pierre istället sen haha.
 
Ja och vad jag gjorde hos Jennie var väl att snacka skit, jag gör visst det typ hela tiden enligt vissa som själva inte kan stå för att dom snackat, men nog om det just nu tänkte skriva ett eget inlägg om skitsnack imorgon tror jag.
 
När jag iallafall kom hem från Jennie och Rååger så blev det lite disk till och sedan spela lite wow, framåt kvällen så fick jag ett sms av Jennie som undrade om jag ville ut och gå en runda, och här tänkte jag precis skriva självklart ville jag det men då kanske jag hade ljögit lite iallafall, nä men bestämde mig för att ja jag måste ut och gå och vad är då inte bättre än trevligt sällskap liksom.
 
Ja och då snackade vi nog också massa skit om ni temat på Kettys födelsedagsfest, om julen, förmedlingencentralen och ikea och sådant är skitsnack vill säga ;)
 
Väl hemma har jag bara tagit det lugnt spelat lite wow och pratat lite med Pierre och ja kollat lite smått på american pie med och nu blir det snart sängen där jag borde legat och sovit för länge sedan.
 
Så nu säger jag god natt tror jag!

Sand up comedy.

2012-11-10 @ 23:38:16 i Livet leker
 
Sitter just nu och kollar lite smått på Love at Gotham på comedy central, riktigt roligt faktiskt fast oftast föredrar jag ju svensk stand up eller föredarar och föredarar jag förstår nog det mer det är nog därför haha, men annan stand up är också rolig så klart.
 
Brukar ibland sitta och lyssna på olika stand up när jag sitter och spelar men lite svårt när jag inte hittar allt men har sett Magnus Betners stand up och Johan Glans, samt lite Raw och massa andra klipp samt stockholm live även fast det är rätt gammalt nu så är det jävligt roligt!
 
Mina favoriter inom svensk stand up är nog först och främst Magnus Betnér så klart, Johan Glans, Özz Nujen och Shan Atci, sen finns det ju massa andra roliga med som Björn Gustavsson självklart Robert Gustavsson fast han är väl kanske inte så mycket stand up just men ändå, sen finns det ju Messiah hallberg som har rätt rå stand up men sjukt rolig! Och Ja massa massa till som jag faktiskt inte kommer på just nu, David Batra, och ja ni vet nog många själva med så :)..
 
Btw så ska vi ju och kolla på Magnus Betnér i Ljungby den 24 november biljetter har vi ju men det är bara skjus som krånglar men vi ska dit oavsett vad helt klart. Fick även veta att Shan Atci ska uppträda i Ljungby den 30 november, vill verkligen dit då med men får se om det blir några pengar över till det kostar ju bara 150:- men är inte säkert jag har ens dom 150 men det hoppas jag löser sig, om det ens finns biljetter kvar när pengarna kommer :).
 
Magnus Betnér.
 
 
Johan Glans
 
 
 
Özz Njuen
 
 
Shan Atci.
 
 
Messiah hallberg.
 

Lördagen den 10/11-2012

2012-11-10 @ 22:25:26 i Vardag
Idag har det inte hänt så jätte mycket, men det är som vanligt.
 
Började med att jag sov halva dagen, vill nog inte ritkigt skriva hur länge men gör det ändå, vaknade vid 16 tiden, ja jag har vänt på dygnet tyvärr.
 
Började med att försöka plugga lite men jag har ingen koncentation över huvudtaget, tror nog jag måste kolla upp det där, har riktigt svårt att sätta mig in i något bara tänka på det och skriva, eller ja inte skriva när jag får skriva vad jag vill men när jag måste skriva om en speciell sak, men iallafall så hjälpte Pierre mig en hel del för uppgiften jag skulle göra fattade jag inte heller mycket av men den blev iallafall klar tror jag och är nu inskickad, så får vi hoppas på det bästa.
 
Har även hunnit med att diska lite och fixat mat, skulle ju bli bakadpotatis idag men så blev det inte, potatisen hade blivit dålig, så fick bli makaroner och köttfärs bara men det är ju också mat så ja.
 
Sedan nu under kvällen har jag bara spelat lite WoW och funderar faktiskt på att gå och sova snart, börjar få huvudvärk och det vore ju inte helt fel att komma i säng i tid, ska iallafall lägga mig och läsa lite Kalle Anka Pocket iallafall.
 
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog plugga lite och kanske röja undan här hemma.
 
 

Gamla bloggen.

2012-11-10 @ 04:32:59 i Shiibbys tankar/åsikter
Har ju som så många gånger innan funderat på det här med bloggen, jag vill blogga men vet inte riktigt vad jag ska blogga om, innan bloggade jag om allt, och då menar jag exakt allt!
 
Var jag ledsen så skrev jag det, mådde jag bra så skrev jag det, jag sket i vad alla andra tyckte och tänkte helt enkelt. Jag la upp filmer jag hade sett, skämt jag läst med mera. Och har funderat över att flytta över en del av det här ska bara få orken till det.
 
Har även precis suttit och kollat igenom lite på gamla bloggen, hittade massa roligt och även tråkigt, många saker man glömt men kommer ihåg när man läser inlägget eller ser bilden man glömt bort.
 
Så vad säger ni? ska jag köra på fullt ut igen?
 
Förresten är det ens lönt att skriva en sådan fråga på en blogg utan läsare haha.
 
Nä men ska köra på och skriva som om jag hade massa läsare istället så blir det lite roligare, fast på låssas men det får gå till en början.
 
Här är en bild jag hittade på min bror på gamla bloggen:
 
 
Kommer dock inte ihåg vad vi pratade om då men roligt kan jag minnas att det var iallafall :).
 
Hittade även denna bilden på mig och Pierre som antagligen är från början av vårat förhållande när vi väntar på bussen som skulle ta honom hem till Borås eller till Göteborg.