På Besök hos Morfar med familj <3

2013-10-24 @ 10:52:00 i Dante
På måndagkvällen hade vi bestämt att vi skulle åka och hälsa på Morfar, Extra Mormor, Moster Tessan och Morbröderna Stefan och Simon och extra Morbror Ola så att dom skulle få träffa lille Dante.
 
Där förväntade vi oss inga presenter då vi redan fått en hel del, dels som Anki gjort till vagnen osv, samt annat lite smått och gott, men även där väntade det visst presenter till lillen. En del fina kläder med mera :)
 
 
 
Och det var faktiskt Morfar som hade valt ut kläderna :) och vi fick dom i den storleken vi har minst kläder i så riktigt ännu kan han inte använda det men de kommer :).
 
 
Extra Mormor Anki med Dante
 
 
Morbror Stefan och Dante.
 
 
Morbröderna Stefan & Simon
 
Simon vågar inte hålla honom ännu tyvärr och inte heller Morfar vågar när han är så liten men det kommer dom vara tvugna till att göra när han blir lite större :).
 
Tessan skulle hållit honom och Anki skulle hjälpa henne men lagade mat just då och Dante somnade och lite innan vi skulle åka hem fick vi väcka honom och då var han inte alls på humör, Tessan blev jätte ledsen men förstod när vi förklarade för henne och hon hjälpte istället till med att klä på honom ytterkläderna och ska få lov att hålla honom på söndag istället när vi kommer dit igen :)
 
 
 
 
 

Skriv en ny kommentar